Ποιοι είμαστε;


Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για κάθε πολίτη να γνωρίζει την ιστορική συνέχεια της χώρας του. Να γνωρίζει τα πρόσωπα που επηρέασαν την εξέλιξη των θεσμών, των λειτουργιών και των αξιών της κοινωνίας. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να επικεντρωθεί στα άτομα που συνέβαλαν στην διοίκηση των πολιτικών, θρησκευτικών, στρατιωτικών κ.α. θεσμών της Ελλάδας, μέσω της παρουσίασής τους σε ιστορικούς χρονολογικούς καταλόγους. Δεν πρόκειται για ένα έργο δημοσίευσης εγκυκλοπαιδικών πληροφοριών αλλά για ένα "υπόμνημα" που θα βοηθήσει τους λάτρεις της ιστορίας να κατατοπιστούν καλύτερα στη μελέτη τους. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν όσο περισσότερες και όσο πιο αξιόπιστες πληροφορίες για τις θητείες και τη διαδοχή των προσώπων, μέσα από τη συνεργασία και τη συμβολή των αναγνωστών.

Πρόσεξες κάποιο λάθος στους καταλόγους;

Γνωρίζεις κάτι άλλο που αξίζει να προστεθεί;

Ενδιαφέρεσαι να δημοσιεύσεις και εσύ έναν κατάλογο;


Επικοινώνησε μαζί μας και σύμβαλλε στην λειτουργία της ιστοσελίδας και στην αξιοπιστία των πληροφοριών των ιστορικών καταλόγων.

Οι ιστορικοί χρονολογικοί κατάλογοι αφορούν κυρίως πρόσωπα που ανέλαβαν:

1. Σημαντικές διοικητικές θέσεις στα ιστορικά κράτη και περιοχές της Ελλάδας

2. Θρησκευτικά αξιώματα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας

3. Σημαντικά δικαστικά και στρατιωτικά αξιώματα 

4. κ.α.

grpolitika © Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2020
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε